Βράβευση των εργασιών των φοιτητών του ΙΕΚ Αιγάλεω

,

Την Παρασκευή 26/5/2023, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε έκθεση και βράβευση των εργασιών που υλοποίησαν οι σπουδαστές του τμήματος Δ΄ εξαμήνου ειδικότητας Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένου του Δ. Θεματικού ΙΕΚ STEAM Αιγάλεω στο πλαίσιο του μαθήματος πρακτικής εφαρμογής.

Οι φοιτητές αφού κατέγραψαν και μελέτησαν τις ανάγκες του χώρου και της λειτουργίας του/ των χώρων του Παναθηναϊκού Σταδίου (Καλλιμάρμαρο), σχεδίασαν τις προτάσεις τους με επιρροές από το Ολυμπιακό πνεύμα και ιδεώδες.

Την εποπτεία των εργασιών είχε ο καθηγητής Αυγουστής Κρούσης με την αρωγή των εκλεκτών συναδέλφων του, Κυριακίδη Χριστίνας, στις παρουσιάσεις εργασιών και Δεληστάθη Κωνσταντίνου στην εκπαίδευση για τους τρόπους εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας πάνω στα αντικείμενα προς μελέτη (όπως φωτιστικά, παγκάκια, εκδοτήρια κ.λπ.) ώστε αυτά να έχουν ενσωματωμένες σύγχρονες ψηφιακές παροχές και να είναι ενεργειακά αυτάρκη, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Η συνεργασία του Δ. Θεματικού ΙΕΚ STEAM Αιγάλεω με την ΕΘΝΟΑ (Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και τη στήριξη της PYTHA 3D CAD SYSTEM έφερε σημαντικά αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Ο Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ κ. Γιώργος Αλικάκος συνεχάρη όλους τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες για τις ιδιαίτερες και πρωτότυπες προτάσεις που παρουσίασαν εμπνεόμενοι από το μαγευτικό Παναθηναϊκό Στάδιο και δήλωσε ότι η ΕΘΝΟΑ είναι πάντα δίπλα στη νεολαία και στηρίζει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τη προσπάθεια τους!

Εκτός από τον κ. Αλικάκο απονομές έκαναν ο αντιπερειφερειάρχης Αττικής ,η κα Βούλα Ζυγούρη, Πρόεδρος του ΣΕΟ, Ολυμπιονίκης της Πάλης και μέλος του ΔΣ της ΕΘΝΟΑ, η κα Αννίτα Αποστολίδου Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γκόλφ, η κα Τένια Μαυροπούλου, η εικαστικός Ιωάννα Τσαχτσιρλή και η κα Ντενίζ Παναγοπούλου.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ