Η ΕΘΝΟΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ 76ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΤΣΑ

,

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ) συνεχίζει τις επισκέψεις της στα Σχολεία, διδάσκει την Ολυμπιακή παιδεία και διαδίδει τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Η Ολυμπιονίκης στο σόφτμπολ  Ιωάννα Μπούζιου και η Παγκόσμια πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής Χριστίνα Καλτσά  επισκέφθηκαν  το 76ο Δημοτικό  σχολείο Αθηνών τη Δευτέρα 8  Απριλίου 2024 .  

Σύμφωνα με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Σταυρούλα Χαμοδρακα, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, ξετρελάθηκαν με την ζεστή παρουσία των δυο πρωταθλητριών Ιωάννα Μπούζιου και Χριστίνα Καλτσά και δεν ήθελαν να σχολάσουν. 

”Τέτοια  επίσκεψη  δεν είχε γίνει ποτέ στο σχολείο μας τα τελευταία  30  χρόνια που εργάζομαι εγώ” μας λέει η κ.Σταυρούλα Χαμοδρακα.

Όλα τα παιδιά έπαιξαν, μίλησαν μαζί τους , και δίδαξαν  το άθλημά τους η καθεμία.   

΄΄Θα θέλαμε   να  μας  επισκεφθούν και την επόμενη σχολική χρονιά ,   όπως  απαίτησαν   οι  μαθητές και οι μαθήτριες  μας. Τα  σχολεία μας  έχουν ανάγκη την παρουσία αθλητών  και αθλητριών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο καρδιάς απο μένα και τους μαθητές του 76ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών” καταλήγει η Διευθύντρια του 76ου Δημοτικού  σχολείου Αθηνών κ.Σταυρούλα Χαμοδρακα.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ