Υδάτινα Μονοπάτια 54ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά

,

Σήμερα 9 Μαρτίου 2023, υποδεχτήκαμε απο το 54ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, τους μαθητές και τις μαθήτριες απο το ΣΤ1 και ΣΤ2.

Μαζί μας, σε αυτό το ταξίδι, ήταν δύο σπουδαίοι αθλητές, οι Ολυμπιονίκες, ο Λευτέρης Κόνσολας του Ναυτικού Ομίλου Σαλαμίνας, και ο Παναγιώτης Μαγδανής από τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου.

Μιλήσαμε, όπως και σε κάθε Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τις αξίες, τον αθλητισμό και το άθλημα της κωπηλασίας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες με την υποστήριξη και των Ολυμπιονικών, Μαγδανή και Κονσόλα, ασκήθηκαν στα κωπηλατοεργόμετρα. Τ
ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα συνεχίσθηκε στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος με την ξενάγηση για τα κωπήλατα σκάφη και την Αθηναϊκή Τριήρης.

Η Πρόεδρος του Μουσείου, κ. Αναστασία Αναγνωστοπούλου – Παλούμπη δώρισε στους Ολυμπιονίκες το σύγγραμμα Ελλήνων Πλόες το οποίο έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών το 2019. Το βιβλίο υπέγραψε ο Αντιναύαρχος ε. α. Ιωάννης Παλούμπης Π. Ν..

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους δασκάλους τους, τους Ολυμπιονίκες, την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και βέβαια την ηγεσία του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδας για τη συμβολή, τη στήριξη και την προσφορά.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ