Βραβεύσεις των διαγωνισμών καλλιτεχνικών δημιουργιών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης Ολυμπιακής εβδομάδας

,

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, έγιναν στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, οι βραβεύσεις των διαγωνισμών καλλιτεχνικών δημιουργιών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης Ολυμπιακής εβδομάδας.

Σε μία πολυ ζεστή τελετή, βραβεύτηκαν οι μικροί μας καλλιτέχνες που έφτασαν απο κάθε γωνιά της Ελλάδας και τιμήθηκε η εταιρεία Allianz για την πολύτιμη συμβολή στην ασφάλιση όλων των συμμετεχόντων στην τριήμερη εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ κ Γιώργος Αλικάκος, ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία και τις κεπροσώπους της κα Μαριτίνα Μεσσήνη και την κυρία Σοφία Φραγκίστα και ο κ. Ιατρού μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ και Πρόεδρος της ΕπιτροπήςΜάρκετινγκ απένειμε την τιμητική πλακέτα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν, όλες οι βραβεύσεις των έργων.

Απο το ΔΣ της ΕΘΝΟΑ απένειμαν τα βραβεία, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Αλικάκος και οι κυρίες, Ντόρα Πάλλη, Ξένια Αργειτάκη, Μαρία Παπαιωνάννου, ο κ. Σταύρος Πέρρος, ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών κ. Γιώργος Τζελίλης, η Αντριπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γκόλφ, η Διευθύντρια της ΕΟΕ και Τένια Μαυροπούλοα και το μέλος της ομάδας εργασίας κα Φιλίππα Νανούρη.

Η τελετή έκλεισε με μία γλυκιά αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους συμμετέχοντες και την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε του χρόνου!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ