Το Κολλέγιο Αθηνών στο Πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας της ΕΘΝΟΑ, στην Αρχαία Ολυμπία

,

Το Κολλέγιο Αθηνών συμμετείχε από τις 28-30 Μαίου, για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας και Ολυμπιακών Αξιών, που υλοποιείται από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, στην Αρχαία Ολυμπία, αποκομίζοντας σπουδαία παιδαγωγικά οφέλη.

Οι μαθητές, μέσα από βιωματικές αθλητικές δραστηριότητες, γνώρισαν τα Ολυμπιακά αθλήματα, και μέσα από τις ομιλίες μυήθηκαν και γνώρισαν τις Ολυμπιακές αξίες της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας, της φιλίας, της αλληλεγγύης, του σεβασμού και της αμοιβαίας κατανόησης. Ήρθαν σε επαφή και συνομίλησαν με μεγάλους Έλληνες Ολυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές που τους ενέπνευσαν και τους παρακίνησαν!

Ευχαριστούμε τους Έλληνες Ολυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές που με την παρουσία τους στήριξαν το έργο της ΕΘΝΟΑ, Δημήτρη Μούγιο (κωπηλασία) Βίκτωρα Μήτρου (άρση βαρών), Γιώργο Τζελίλη (άρση βαρών), Νίκος Σκιαθίτη (κωπηλασία), Γιάνη Τσίλη (κωπηλασία), Γιώργος Χαλκίδης (χάντμπωλ), Ανώνης Πλατής (γκόλφ), Αναστασία Ποντίκα (πυγμαχία) και Άννα Χαραλαμπίδη (πόλο).

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ