Παρουσίαση του International Fair Play Passport στην Ιταλία

,

To International Fair Play Passport, το οποίο γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 2023 στην Αρχαία Ολυμπία, ξεκίνησε το ταξίδι του προς όλα τα μέρη κόσμου.

Η πρώτη του παρουσίαση δεν μπορούσε να μην γίνει στη Πρόσιντα, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ιταλίας το 2022, όπου δημιουργήθηκε το Fair Play Passport από τον καθ. Gennaro Testa. Η Πρόσιντα καλωσόρισε το International Fair Play Passport, με μεγάλη χαρά.

Στη συνέχεια το International Fair Play Passport παρουσιάστηκε στο 42ο Μeeting Estate d’ Ischia Isola dello sport e de bennesere.

Η παρουσίαση του πρότζεκτ και της δημιουργίας του Ιnternational Fair Play Passport, έγινε στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου Regina Isabella, όπου παραδόθηκε το διαβατήριο στον Δ/ντη Dott. Davide Maestripieri, στον Δ/ντη του Φεστιβάλ, avv. Franco Campana.

Το International Fair Play Passport δόθηκε και στην Dott. Rossana Ciuffetti, Direttore della scuola dello Sport, Sport e Salute- CONI, με την οποία υπήρξε ενδιαφέρουσα ανταλλαγή ιδεών για τον συμβολισμό των Ολυμπιακών αξιών.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ