Ολοκληρώθηκε σήμερα η 3η Ελληνογαλλική Ολυμπιακή & Παραολυμπιακή εβδομάδα

,

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 3η Ελληνογαλλική Ολυμπιακή & Παραολυμπιακή εβδομάδα με τη συμμετοχή του Χρυσού Παραολυμπιονίκη του Τόκιο στα 100 μ, Θανάση Γκαβέλα και του μπασκετμπολίστα Angelo Tsagarakis.

«Αυτοσυγκέντρωση, αφοσίωση, οργανωτικότητα» συμβουλεύει ο Θανάσης Γκαβέλας, προσθέτοντας ότι «όλα είναι εφικτά». Έχοντας υπάρξει ο ίδιος θύμα διακρίσεων στα σχολικά του χρόνια, ενθαρρύνει τους νέους να «βοηθούν τους συνανθρώπους τους».

Ο Angelo Tsagarakis συνομίλησε με τους μαθητές στα γαλλικά και στα ελληνικά και τους προέτρεψε να μην εγκαταλείπουν ποτέ τις προσπάθειες, να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και να διατηρούν ζωντανή τη φλόγα μέσα τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς, σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες για τις εξαιρετικές ερωτήσεις, που δε δίστασαν να κάνουν σε άψογα γαλλικά! Όλοι εσείς συμβάλλατε στην επιτυχία των συναντήσεων που έδωσαν την ευκαιρία να ακουστούν σημαντικά μηνύματα με περίσσιο πάθος και ενθουσιασμό.

Ευχαριστούμε την ομάδα μας: Ysabelle Mabire, Χρύσα Βουλγαράκη, Δανάη Ιωακειμίδη και την Ντενίζ Παναγοπούλου για την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ της Hellenic Olympic Committee, της Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας – ΕΘΝ.Ο.Α και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Μία επιτυχημένη διοργάνωση με τη συμμετοχή 15.500 μαθητών.

Ραντεβού του χρόνου για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Paris 2024!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ