Στο πλαίσιο αθλητικών δράσεων για τη 12η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Αγριάς «Βαγγέλης Παπαθανασίου» είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια ημέρα αφιερωμένη στον αθλητισμό και τις Ολυμπιακές Αξίες.
Το σχολείο επισκέφθηκαν οι Ολυμπιονίκες αθλητές και εκπρόσωποι της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελευθερία Φτούλη (καλλιτεχνική κολύμβηση) και Στέργιος Παπαχρήστου (κωπηλασία), οι οποίοι παρουσίασαν στους μαθητές τη δική τους εμπειρία από τον αθλητισμό.
Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες, καθώς και να συζητήσουν για τις Ολυμπιακές Αξίες, τη σημασία της προσπάθειας και της πειθαρχίας, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας έφηβος που θέλει να συνδυάσει το διάβασμα με τον αθλητισμό.





