Ο ερτασμος της Ολυμπιακης Ημερας, στη ΧΑΝΘ

,

Μια νέα μοναδική, όμορφη, Ολυμπιακή εμπειρία, για τους αθλητές και τους προπονητές της ΧΑΝΘ

Η 23η Ιουνίου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο ως Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα για να θυμίζει την ίδρυση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής το 1894 και την ημέρα ανάθεσης στην Αθήνα των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Η φετινή Ολυμπιακή Ημέρα ήταν αφιερωμένη στη σωματική άσκηση μέσα από το σύνθημα Lets’Move.

Η Χ.Α.Ν.Θ. συμμετείχε στον εορτασμό με δεκάδες αθλητές της από όλα τα τμήματα σε μια εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά με τις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Ο Διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ Δημήτρης Καραΐσκος υποδέχθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας» τον αντιπρόεδρο της ΕΟΕ Στέλιο Αγγελούδη, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τις δράσεις του Ολυμπιακού Κινήματος και των παραδόσεων του ελληνικού αθλητισμού.

Ταυτόχρονα ο κ. Αγγελούδης υπογράμμισε την προσφορά της ΧΑΝΘ στον αθλητισμό και την κοινωνία όπως και την προσήλωση της στις αρχές του  Ολυμπιακού Ιδεώδους. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος του δ.σ. της ΧΑΝΘ Ιωάννης Σωσσίδης όπως και ο πρόεδρος της επιτροπής ομάδων Νίκος Λογοθέτης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε κι ο Γ. Διευθυντής της ΧΑΝΘ Βασίλης Ιωάννου.

Στα παιδιά που συμμετείχαν μοιράσθηκαν αναμνηστικές  τσάντες από την ΕΟΕ όπως και διπλώματα συμμετοχής τους στον εορτασμό της παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ