Κλήρωση 2ης Ολυμπιακής Εβδομάδας

,

Τη διαδικτυακή κλήρωση για την συμμετοχή των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη 2η Ολυμπιακή Εβδομάδα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16-20 Μαΐου 2022, χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μέλος της ΔΟΕ και Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών κ. Σπύρος Καπράλος ο οποίος τόνισε ότι ο «Ολυμπισμός είναι αυτός που κινεί τον Αθλητισμό», είναι φιλοσοφία ζωής και συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την επιτυχημένη Ολυμπιακή εβδομάδα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος που συνεχάρη όλους τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που με αυτές τις δράσεις φέρνουν πιο κοντά τους μαθητές στην Ολυμπιακή Παιδεία και στις Ολυμπιακές αξίες που πρέπει να γίνουν τρόπος ζωής για όλους μας.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Γιώργος Αλικάκος και υπεύθυνος για το πρόγραμμα, συντόνισε την κλήρωση που ανέδειξε τα 13 σχολεία, ένα από κάθε μία Περιφερειακή Διεύθυνση της Ελλάδας τονίζοντας πόση χαρά νιώθει που θα φιλοξενηθούν τα Σχολεία στην Αρχαία Ολυμπία.

#OlympicWeek2022 #ETHNOA #OlympicValuesEducation

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ