Η Λύση Είσαι Εσύ! Μεγάλος Virtual τηλε-μαραθώνιος για την Κατασκευή Αθλητικών και Ψυχαγωγικών Εγκαταστάσεων στις γειτονιές της Βόρειας Εύβοιας!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο τηλε-μαραθώνιος αγάπης ‘ Η λύση είσαι εσύ’ ο οποίος διοργανώθηκε το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Νοεμβρίου από την Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας ΑΡΓΩ, την AMUSE, τη BNI Greece, το Κέντρο Νέων CONNECT YOUR CITY και το Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης Fabric Republic με στόχο την υποστήριξη των πληγεισών περιοχών στη Βόρεια Εύβοια και ειδικότερα των παιδιών .

Ο πρώτος virtual τηλεμαραθώνιος μεταδόθηκε ζωντανά για 30 ώρες από την πλατφόρμα Live On με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 καλεσμένων.

Η ΕΘΝΟΑ και οι άνθρωποί του αθλητισμού υποστήριξαν τη δράση αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι στέκονται δίπλα σε κοινωνικά ζητήματα στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Την προσπάθεια υποστήριξαν εκπροσωπώντας την ΕΘΝΟΑ, οι Ολυμπιονίκες μας, Δημοσθένης Ταμπάκος, Βούλα Κοζομπόλη και Βούλα Ζυγούρη βοηθώντας να επικοινωνηθεί δυναμικά το όλο εγχείρημα, δίνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα υποστήριξης μέσα από τον αθλητισμό, επικοινωνώντας τα οφέλη που έχει ο αθλητισμός και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή μας.

Μάθετε περισσότερα για τη δράση στο www.iasismed.eu

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ