Η ΕΘΝ.Ο.Α πρώτος Κεντρικός Φορέας του ΕΓΙΝ στην Ελλάδα

,

Οι Κεντρικοί Φορείς είναι οργανισμοί που συνεργάζονται με το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ) και αρμοδιότητά τους είναι η πρώτη επεξεργασία και η έγκριση των αιτήσεων για την επιδότηση των προγραμμάτων.

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) είναι ο πρώτος κεντρικός φορέας που συνεργάζεται πιλοτικά στην Ελλάδα με το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας και το μνημόνιο συνεργασίας, υπεγράφη τον Σεπτέμβριο 2023 από τον Πρόεδρο της ΕΘΝΟΑ κ. Γιώργο Αλικάκο και τους Γ.Γ του ΕΓΙΝ κα. Μαρία Σαρηγιαννίδου και Γεράσιμο Μπέκα .

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία συνεργάζεται με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προώθηση της φιλοσοφίας του Ολυμπισμού και των Ολυμπιακών Ιδεωδών με στόχο την ανάπτυξη προγραμμάτων Ολυμπιακής Παιδείας και υποστηρίζει τα προγράμματα Ελληνογερμανικών ανταλλαγών στον αθλητισμό σε πολλά διαφορετικά αθλήματα.

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη!

Επισημαίνουμε ότι, τόσο τα αθλητικά σωματεία, όσο και οι φορείς από την Ελλάδα που επιθυμούν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταλλαγών η να λάβουν πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται απευθείας για πληροφορίες στην ΕΘΝ.Ο.Α.. Υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η κα Χριστίνα Καλτσά,  Ε-Mail  είναι [email protected] και τα τηλέφωνα: 210 6878815, 210 6878951.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ