Επέστρεψε την Δευτέρα τα ξημερώματα από την Pirna της Γερμανίας, πολυμελής αποστολή της ομάδας Ταεκβοντό της ΧΑΝΘ.

,

Οι αθλητές και αθλήτριες, μαζί με τους συνοδούς προπονητές, για επτά μέρες, έζησαν μοναδικές εμπειρίες με επισκέψεις σε αξιοθέατα και αθλητικούς χώρους και πολλές αθλητικές δραστηριότητες στην φύση. Οι νεαροί αθλητές της ΧΑΝΘ φιλοξενήθηκαν από τον αθλητικό οργανισμό @Kreissportbund Sächsische Schweiz-Osterzgebirge (KSB) της Σαξονίας, γνωρίστηκαν με Γερμανούς συνομήλικούς τους αθλητές και εθελοντές και πήραν μια πολύ καλή γεύση από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της περιοχής αυτής.

Σε ανταπόδοση της δωρεάν φιλοξενίας των αθλητών της, η ΧΑΝΘ θα υποδεχτεί το επόμενο καλοκαίρι στις κατασκηνώσεις της αντίστοιχη ομάδα νέων του KSB.

Η ΧΑΝΘ φιλοδοξεί να επεκτείνει το πρόγραμμα των αθλητικών ανταλλαγών και στα άλλα αθλητικά τμήματα και είναι περήφανη που μπορεί και προσφέρει αυτές τις εξαιρετικές εμπειρίες στους αθλητές της.

Tο πρόγραμμα συντονίστηκε από την ΕΘΝ.Ο.Α. και επιχορηγήθηκε από το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα νεολαίας DGJW/ΕΓΙΝ @dgjwegin. Deutsch-Griechisches Jugendwerk / Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας

ΧΑΝΘ…τρόπος ζωής για μια ζωή..

«Επιδοτήθηκε από το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα νεολαίας» 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ