Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας Agora Youth

Μετά το διάλειμμα που σχετίζεται με την πανδημία, επαναφέρουμε τη διεθνή εργασία νέων στον αθλητισμό στο τρέξιμο και τι καλύτερο μέρος υπάρχει από έναν μαραθώνιο, τη γενέτειρα του σύγχρονου μαραθωνίου;! 

Είμαστε με εκπροσώπους διαφορετικών αθλητικών σωματειων στην Ελλάδα για μια συνάντηση εταιρων για τις Ελληνογερμανικες ανταλλαγες.

Στην εκδήλωση, η οποία επιχορηγείται από το Ελληνογερμανικό Ιδρυμα Νεολαιας  για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα επικοινωνήσουν και θα χτιστούν δυνατες σχεςεις που θα βοηθησουν  τις ανταλλαγες στον αθλητισμο. 

Τους συμμετέχοντες, που προέρχονται από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας και της Γερμανίας, υποδέχθηκε θερμά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας σήμερα και έχουν ξεκινήσει άμεσα να γνωριζονται καλύτερα μαθαίνοντας και σχεδιάζοντας την κοινή συνάντηση του project τους

Τις επόμενες μέρες, οι συμμετέχοντες θα λάβουν και όλο το σημαντικό περιεχόμενο σχετικά με τη χρηματοδότηση, τον προγραμματισμό και τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό μιας διεθνούς συνάντησης νέων. Υπάρχει όμως και για επισκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθηνας και το ΟΑΚΑ. 

«Επιδοτήθηκε από το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα νεολαίας» 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ