Αιγίδα ΕΘΝΟΑ στην παρουσίαση του επιστημονικού περιοδικού “Αθλητισμός & Δίκαιο”

,

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  στις 12/5/2023 από τον εκδοτικό οίκο Νομική Βιβλιοθήκη, υπό την αιγίδα της ΕΘΝΟΑ, η παρουσίαση του νέου επιστημονικού περιοδικού “Αθλητισμός & Δίκαιο”, στο οποίο διατελεί Διευθυντής Σύνταξης ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΘΝΟΑ Γιώργος Λιανός.

Την ΕΘΝΟΑ εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της Γιώργος Αλικάκος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο εκπρόσωπος της ΕΣΟΑ Κώστας Φλέγκας, επιφανείς Καθηγητές της Νομικής Σχολής Αθηνών και δεκάδες δικηγόροι και νομικοί σύμβουλοι αθλητικών ομοσπονδιών και λοιπών αθλητικών φορέων.

Στην εκδήλωση έγινε σύντομη παρουσίαση της ταυτότητας και της ύλης του νέου περιοδικού, στο οποίο δημοσιεύεται επισκόπηση της αθλητικής νομοθεσίας, σημαντικές δικαστικές αποφάσεις αθλητικού δικαίου και σχετική αρθρογραφία διακεκριμένων Καθηγητών και νομικών.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό το νέο και πολύ ελπιδοφόρο εγχείρημα, το οποίο κινείται στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ