Ολυμπιακή Εβδομάδα στα Σχολεία – Πρώτοι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες: 130 χρόνια μετά | 25 - 29 Μαϊου 2026

Ο Ολυμπιονίκης Γιάννης Τσίλης στο Νηπιαγωγείο Νεοκαισάρειας Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιονίκης Γιάννης Τσίλης επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο Νεοκαισάρειας Ιωαννίνων, εκπροσωπώντας την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, προσφέροντας στους μικρούς μαθητές την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της κωπηλασίας και να μάθουν για τις αξίες που πρεσβεύει ο Ολυμπισμός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές και οι μαθήτριες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε κωπηλατοεργόμετρο, κράτησαν στα χέρια τους μια Ολυμπιακή δάδα και άκουσαν με ενδιαφέρον για την πορεία των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο εκπαιδευτικών επισκέψεων που αποσκοπούν στην καλλιέργεια της γνώσης και του ενδιαφέροντος των παιδιών για τον αθλητισμό και τις Ολυμπιακές αξίες.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ