Αποστολή Εργασιών – Η Ολυμπιακή εβδομάδα στο δρόμο για το Παρίσι 2024

η ένδειξη "(υποχρεωτικό πεδίο)" υποδεικνύει υποχρεωτικά πεδία

ΒΑΘΜΙΔΑ
Επιλογή Ελληνικής Περιφέρειας, Κύπρου ή Ομογένειας
ΟΛΑ τα μηνύματα/ευχές αποθηκεύονται σε ΕΝΑ αρχείο word με την ονομασία: ΜΗΝΥΜΑΤΑ + ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Κάτω από το μήνυμα/ευχή κάθε μαθητή/τριας θα αναγράφεται το όνομά του/της
Ρίξτε τα αρχεία εδώ ή
Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 10 MB, Μέγιστος αριθμός αρχείων: 1.
    Οι φωτογραφίες για τις ΑΦΙΣΕΣ αποθηκεύονται με την ονομασία: ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ + ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
    Ρίξτε τα αρχεία εδώ ή
    Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 10 MB.
      Οι φωτογραφίες για τα ΜΕΤΑΛΛΙΑ αποθηκεύονται με την ονομασία: ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ_1 + ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (1 η εμπρός όψη), ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ_2 + ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (2 η πίσω όψη).
      Ρίξτε τα αρχεία εδώ ή
      Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 10 MB.
        Οι φωτογραφίες για το ΔΙΠΛΩΜΑ-Olympic Sticker Book αποθηκεύονται ως: ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ + ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Σύμφωνα με τις οδηγίες (hoa.org.gr/sticker-book/), ο/η εκπαιδευτικός αρχικά δημιουργεί έναν λογαριασμό για το σχολείο και αμέσως μετά μια ομάδα-τάξη. Προσοχή! Το όνομα κάθε μαθητή/τριας που θα αναγραφεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ από το σύστημα στο αναμνηστικό ΔΙΠΛΩΜΑ όταν ολοκληρωθεί η συμπλήρωση του Olympic Sticker Book από τον/την μαθητή/τρια, θα είναι το ίδιο με αυτό που θα υπάρχει στη λίστα (της ομάδας-τάξης) των μαθητών/τριών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: (αφορά στα 2, 3, 4) Αν η φωτογράφηση των ως άνω έργων γίνει με κινητό/tablet, ο προσανατολισμός του κινητού/tablet πρέπει να είναι ο ίδιος με του έργου (π.χ. ΑΦΙΣΑ σε κατακόρυφη διάταξη-φωτογράφηση με κινητό/tablet σε κατακόρυφη θέση).
        Ρίξτε τα αρχεία εδώ ή
        Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 10 MB.
          Η ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ (βίντεο), αποθηκεύεται ως: ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ + ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι τα χαρακτηριστικά του βίντεο-ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ θα είναι τα εξής: Α. Διάρκεια λήψης: 120–180 δευτερόλεπτα Β. Λήψη σε οριζόντια διάταξη (η βιντεογράφιση με κινητό ή tablet) Γ. Η μουσική επένδυση ΔΕΝ θα περιέχει λόγια. Δ. Η σύνθεση των ατόμων θα είναι μικτή (αγόρια και κορίτσια) και, αν είναι δυνατόν, μπορούν να συμμετάσχουν και άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα βίντεο που ΔΕΝ θα πληρούν ΚΑΙ τα τέσσερα (4) ανωτέρω χαρακτηριστικά, θα είναι ευπρόσδεκτα, αλλά δεν θα συμμετάσχουν ούτε στην αξιολόγηση για τα έξι (6) βραβεία βίντεο (3 για τα δημοτικά και 3 για τα γυμνάσια), ούτε στην διαδικασία επιλογής των βίντεο για τη δημιουργία του “VIDEO for PARIS 2024”.
          Ρίξτε τα αρχεία εδώ ή
          Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 25 MB.
            ΜΟΝΟ σε περίπτωση που έχετε αναρτήσει το video σε κάποια πλατφόρμα (youtube, google drive, vimeo κλπ) μπορείτε εισάγετε εδώ τον σύνδεσμο και να μην ανεβάσετε το αρχείο video στην φόρμα.
            ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
            ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
            ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
            ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ